Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Καλό μήνα.....

 Δεκέμβρης....Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου.Κουβαλάει μαζί του γιορτές,χαρές δώρα στολίδια,προσδοκίες,απολογισμούς,όνειρα,πραγματοποιήσιμα η μη.
 Τα σπίτια στολίζονται γιορτινά,τα τραπέζια γίνονται πιο επίσημα η πιο οικογενειακά.Οι συγκεντρώσεις των ανθρώπων πιο χαρούμενες και αισιόδοξες.
 Τα δώρα δίνουν και παίρνουν,δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλα η μικρά,ακριβά η φθηνά,είναι η σκέψη ,η κίνηση και η χειρονομία που μας κάνει χαρούμενους και αυτούς που θα τα δώσουν και αυτούς που θα τα δεχτούν.
 Οι άνθρωποι χαίρονται ,ο Χριστός θα ξαναγεννηθεί άλλη μια φορά στις καρδιές όλων,να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες περνάνε προσωπικές ,οικογενειακές και γενικά να δώσει το μήνυμα ότι εκεί θα γεννιέται κάθε φορά που τον χρειάζονται.
 Το άστρο της Βηθλεέμ φώτισε το δρόμο των μάγων να βρουν την ταπεινή καλύβα.Ας φωτίσει την καρδιά όλων μας .Ας μας δείξει ένα δρόμο για την ψυχική γαλήνη του καθενός μας, την ανάταση της ψυχής μας και να δείξει ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο καλοί μεταξύ τους.Να έχουν περισσότερη αγάπη,ανεκτικότητα ,υπομονή,δύναμη και να προσπαθούν να φτιάξουν όλοι μαζί τον κόσμο πιο όμορφο και ανθρώπινο.
Εύχομαι για όλους μας αυτός ο Δεκέμβρης να είναι πιο καλός από κάποιους άλλους,η τουλάχιστον όπως ο καθένας μας θα ήθελε να είναι για να τον κάνει να νιώθει ήρεμος και γαλήνιος.

Απο που είστε?

Flag Counter

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας