Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Κοτόπουλο με φασολάκια

Φασολάκια φρέσκα με κοτόπουλο σουπερ γεύση και φρεσκια ντοματα σερβορισμενα σε πιατο με όμορφη ασπρομαυρη μπορντουρα

 4 φιλέτα μπούτι κοτόπουλου,600 γραμμάρια φασολάκια (εγω έχω βάλει ανάμικτα αναρριχόμενα με μαυρομάτικα),μισό ματσάκι μαϊντανό,3 ώριμες ντομάτες,ενα κρεμμύδι μεγάλο,2 σκελίδες σκόρδο,αλάτι , ένα κουταλάκι τσαγιού κοφτό ζάχαρη,πιπέρι κόκκινο και μαύρο,ελαιόλαδο,νερό.
 Καθαρίζετε και πλένετε τα φασολάκια.
Πλένετε τις ντομάτες και καθαρίζετε τις σκελίδες το σκόρδο.
 Κόβετε  το κρεμμύδι ,το μαϊντανό  και τα βάζετε μαζί με το κοτόπουλο,το λάδι,το κόκκινο και και μαύρο πιπέρι να τσιγαριστεί στην κατσαρόλα.
Μόλις μαραθούν λίγο ρίχνετε τα φασολάκια τη ντομάτα και τη ζάχαρη .

 Τα αφήνετε να πάρουν μια δυο βράσεις και ρίχνετε το νερό ,ίσα να σκεπάσει τα φασολάκια.
Τα βράζετε μέχρι να σωθεί το νερό και να μαλακώσουν τα φασολάκια και το κρέας σε σχετικά σιγανή φωτια.
Αν χρειαστεί ισως βάλετε άλλο λίγο νερό.
Το συνοδεύετε με τυρί φέτα  και ότι σαλάτα θέλετε εσείς.

Όπως καταλάβατε τα φασολάκια είναι απο τον κήπο και ήθελα να σας δειξω και το φυτό...τα αγγουράκια πάλι δεν έχουν καμμία σχέση με τη συνταγή αλλά ήταν συγκομιδή της ίδιας μέρας και είπα να τα βάλω δίπλα να τους κάνουν παρέα στη φωτογραφιση...
                    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!

Τυρόπιτα στριφτή

500 γραμμάρια φέτα 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι η όποιο άλλο πικάντικο τυρί 3 αυγά Αλεύρι όσο σηκώσει για να ανοίξετε φύλλο Ελαιόλαδο,...

Τα διάσημα μας