Categories

Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Καρδιές μοσχαριού στιφάδο


 4 καρδιές μοσχαρίσιες,4 μεγάλα κρεμμύδια,2 φύλλα δάφνης,κόκκινο και μαύρο πιπέρι,αλάτι,ρίγανη,λίγη κέτσαπ,κόκκινο κρασί,ελαιόλαδο,ρίγανη κόκκους μαύρο πιπέρι ,κόλιανδρο,πελτές ντομάτας,λίγο νερό
 Πλένετε και κόβετε τις καρδιές σε κομματάκια.
Τις βράζετε να μαλακώσουν λίγο.
Κόβετε τα κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζετε σε πήλινο σκεύος.
 Βάζετε το λάδι,τη δάφνη,τους κόκκους μαύρο πιπέρι,την κέτσαπ το ελαιόλαδο το αλάτι το κόκκινο και μαύρο πιπέρι και το κρασί.

 Στο τέλος ρίχνετε και τον πελτέ ντομάτας και το νερό.
 Το βάζετε να ψηθεί στους 200 βαθμούς Κελσίου στον αέρα για
2 περίπου ώρες με το καπάκι σκεπασμένο


Όταν το βγάλετε έχει ψηθεί πολύ καλά έχει μείνει μόνο με το λάδι και τα κομμάτια καρδιάς είναι πολύ μαλακά
Είναι λίγο ιδιαίτερο πιάτο που ίσως δε θα το δοκιμάσουν όλοι είναι όμως πιάτο νόστιμο και πολύ θρεπτικό,ταιριάζει ωραία με πράσινη σαλάτα και φέτα,δοκιμάστε το ίσως σας αρέσει
                                                      ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!                                                                                                                                      

2 σχόλια:

Norma2 είπε...

Από την Αργεντινή βήμα για να πω γεια και να δούμε ότι μας δείχνουν μια πολύ παρόμοια συνταγή πλούσια κάνουμε εδώ γύρω. Besos
http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2016/05/mandalas.html

vivi ka είπε...

Πραγματικά λίγο ιδιαίτερο το πιάτο Χρυσούλα μου! Δεν ξέρω αν θα έτρωγα τις καρδιές μα σίγουρα θα έτρωγα τα κρεμμυδάκια! :) Φιλιά πολλά!

Απο που είστε?

Flag Counter

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Η ομάδα μας στο Facebook

https://www.facebook.com/groups/osamasaresounkaiagapame/?ref=bookmarks

Δημοφιλείς αναρτήσεις