Ετικέτες

Αρνί Βασιλόπιτα Βάψιμο ασυνίθιστων αυγών Γενέθλια Γενέθλια μπλογκ Γιορτές Γιορτινά Φαγητά Γλυκά κουταλιού Γλυκά ταψιού Γλυκά Χριστουγέννων Γλυκά ψυγείου Γρήγορες νοστιμιές Διατήρηση Τροφίμων Ελαιόψωμο Ζυμαρικά Ζώα Θαλασσινά Ιστοριούλες Καλώς ήρθατε Κατασκευές Κατσίκι Κέικ Κέικ αλμυρά κεράσι Κήπος και φυτά Κιμ'αδες Κιμάδες Κοτόπουλο Κουλουράκια Κουνέλι Κρεατόσουπα Κρουασαν αλμυρά-γλυκά Λαχανικά διάφορα λάχανοτολμάδες Λουκάνικα Λουλούδια Διάφορα Λχανικά διάφ Μαρμελάδες μαρούλια Μοσχάρι μπακαλιάρος Μπισκότα Νηστ Ομελέτες Ορεκτικά Όσπρια Παγωτά Παξιμαδάκια απο λαγάνα Πασχα Πάσχα Ανάσταση Πίτες Πίτες γλυκιές Πίτσες Ποτά Ρύζι Σαλάτες Σάλτσες Σκέψεις Σοκολατάκια Σούπες Τούρτες Τσουρέκια Φαγητά με ποικιλλία κρεάτων Φαγητά με Τυριά φασόλια Φρουτοσαλάτες Φωτογραφίες Χαλβάδες Χοιρινό Χριστούγεννα Ψάρια Ψωμιά Tips για κουζίνα και μαγειρική

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

Κουνουπίδι στο φούρνο




 1 μεγάλο κουνουπίδι,1 κουταλιά  σούπας πιπέρι κόκκινο,1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι μαύρο,1 κουταλιά σούπας αλάτι η και λίγο περισσότερο γιατί το κουνουπίδι είναι γλυκό,μισό ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο.


Πλένετε καλά το κουνουπίδι και το κόβετε σε φουντίτσες.
Το βάζετε σε ένα ταψί και το πασπαλίζετε με το αλάτι το πιπέρι κόκκινο και μαύρο και το ελαιόλαδο.
Το αφήνετε λίγη ώρα για να ρουφήξει μέσα το λάδι και το αλάτι.

Το βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα και το ψήνετε περίπου για μία ώρα η έως ότου μαλακώσει,το σερβίρετε με μπόλικο λεμόνι ,είναι πολύ ωραίο για να συνοδεύσει κρέας η ψάρι .αλλά και μόνο του με φέτα που του ταιριάζει πολύ .....
                                                        ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!!!

Συνολικές προβολές σελίδας