Ετικέτες

Αρνί Βασιλόπιτα Βάψιμο ασυνίθιστων αυγών Γενέθλια Γενέθλια μπλογκ Γιορτές Γιορτινά Φαγητά Γλυκά κουταλιού Γλυκά ταψιού Γλυκά Χριστουγέννων Γλυκά ψυγείου Γρήγορες νοστιμιές Διατήρηση Τροφίμων Ελαιόψωμο Ζυμαρικά Ζώα Θαλασσινά Ιστοριούλες Καλώς ήρθατε Κατασκευές Κατσίκι Κέικ Κέικ αλμυρά κεράσι Κήπος και φυτά Κιμ'αδες Κιμάδες Κοτόπουλο Κουλουράκια Κουνέλι Κρεατόσουπα Κρουασαν αλμυρά-γλυκά Λαχανικά διάφορα λάχανοτολμάδες Λουκάνικα Λουλούδια Διάφορα Λχανικά διάφ Μαρμελάδες μαρούλια Μοσχάρι μπακαλιάρος Μπισκότα Νηστ Ομελέτες Ορεκτικά Όσπρια Παγωτά Παξιμαδάκια απο λαγάνα Πασχα Πάσχα Ανάσταση Πίτες Πίτες γλυκιές Πίτσες Ποτά Ρύζι Σαλάτες Σάλτσες Σκέψεις Σοκολατάκια Σούπες Τούρτες Τσουρέκια Φαγητά με ποικιλλία κρεάτων Φαγητά με Τυριά φασόλια Φρουτοσαλάτες Φωτογραφίες Χαλβάδες Χοιρινό Χριστούγεννα Ψάρια Ψωμιά Tips για κουζίνα και μαγειρική

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Κόκορας χωριάτικος στιφάδο

Κοκοράκι με κρεμμύδια στιφάδο και κομμάτια ντομάτας φύλλα δαφνης για νοστιμια και γευση αγνη
1 κοτόπουλο χωριάτικο,5 μεγάλα κρεμμύδια,1 ώριμη ντομάτα,αλάτι πιπέρι κόκκινο και μαύρο,ρίγανη,3 φύλλα δάφνης,ελαιόλαδο,κρασί άσπρο,μισό ματσάκι μαϊντανό,μια σκελίδα σκόρδο,νερό Βράζετε το κοτόπουλο στη χύτρα για 45 λεπτά η σε κατσαρόλα για μιά ώρα επειδή είναι σκληρό το κρέας του. Το βάζετε μετά σε τηγάνι με το ελαιόλαδο τα πιπέρια κόκκινο και μαύρο το αλάτι το μαϊντανό και τη ρίγανη και το κοκκινίζετε από όλες τις πλευρές
Αφου καθαρίσετε τα κρεμμύδια τα κόβετε σε χοντρές φέτες και τα ρίχνετε και αυτά και τα ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν κάπως .
Τότε ρίχνετε το κρασί για να σβήσετε το φαγητό σας . Τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια  τα φύλλα της δάφνης  τον πελτέ ντομάτας και το νερό
Το βράζετε με το καπάκι σκεπασμένο για μισή περίπου ώρα σε χαμηλή φωτιά η μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μελώσουν τα κρεμμύδια. Είναι νόστιμο και παραδοσιακό πιάτο συνδυάζεται μα σαλάτα και κρασάκι κόκκινο
                                           
  ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!

Συνολικές προβολές σελίδας