Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019

Κολοκυθάκια....αλλιώς

φαγητό με ότι έχει μείνει πεντανόστιμο


γέμιση για κολουθάκια ,κιμας ρύζι και γιάφορα αρωματικά φυτά
Το εσωτερικό του κολοκυθιού από τα κολοκυθάκια που γεμίσατε,γέμιση από τα κολοκυθάκια που σας περίσσεψε από τα γεμιστά σας κολοκυθάκια...συνταγή εδώ...https://www.aromatakaigeuseis.eu/2012/06/blog-post_118.html 1 κουταλιά αλεύρι,1 κουταλιά,τριμμένη φρυγανιά,100 γραμμάρια τριμμένο κεφαλοτύρι,200 γραμμάρια φέτα,λίγο ελαιόλαδο,μαύρο πιπέρι .
Λεκανίτσα πλαστική γεμάτη με γέμιση γι κολοκυθάκια με ρυζι και κιμά ωμό

Ταψί με ρύζι κιμά κολοκυθάκια και ενα κουτάι που είναι ετοιμο να αδειάσει μέσα αλέυρι

 Ανακατεύετε το εσωτερικό από τα κολοκυθάκια,με τη γέμιση σε ένα ταψί,ρίχνετε μια κουταλιά αλεύρι,μια κουταλιά τριμμένη φρυγανιά

Ταψί που έχει μέσα ρύζι κιμά και τυρί τριμένο ,ενω ενα κουτάλι ετοιμάζεται να ρίξει φρυγανιά τριμένη
 και συνεχίζετε με το τριμμένο κεφαλοτύρι και μετά με τη φέτα..
Στο τέλος βάζετε το ελαιόλαδο και το μαύρο πιπέρι.
Τα στρώνετε μέσα στο ταψί και τα βάζετε στο φούρνο στο αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου και σκεπασμένο το ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνετε μέχρι να μαλακώσει το κολοκύθι και να φουκώσει το ρύζι,περίπου μισή ώρα
Μια διαφορερική βερσιον για να αξιοποιήσεις τη γέμιση απο τα κολοκυθάκια που πε΄ρισεψε
Αυτό το πιάτο προέκυψε για να μην πεταχτεί τίποτε... .είναι πάρα πολύ νόστιμο και τρώγεται πιο πολύ σαν ορεκτικό με μπύρα αλλά εμένα μ αρέσει και σαν κύριο πιάτο..
Το μόνο που θέλει είναι να φαγωθεί σχεδόν ζεστό γιατί μετά χαλάει λίγο η γεύση του,γιατί σφίγγει το ρύζι και τα τυριά...
Δοκιμάστε το και θα σας αρέσει σίγουρα,τώρα που έχει ωραία κολοκυθάκια
                                                    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!

Τυρόπιτα στριφτή

500 γραμμάρια φέτα 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι η όποιο άλλο πικάντικο τυρί 3 αυγά Αλεύρι όσο σηκώσει για να ανοίξετε φύλλο Ελαιόλαδο,...

Τα διάσημα μας