Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Μαιντανός σε βάζο

διατηρώ μαιντανό στο βάζο
 Σήμερα θα δείτε ένα κόλπο για να κρατήσετε πολλές μέρες το μαϊντανό σας φρέσκο και δροσερό στο ψυγείο και να τον έχετε έτοιμο για κάθε στιγμή που θα τον χρειαστείτε..
 Θα χρειαστείτε ένα ματσάκι μαϊντανό όσο γίνεται πιο φρέσκο και ζωηρό,ένα βάζο και νερό για να τον πλύνετε καλά.
Πλένετε καλά το μαϊντανό αφού κόψετε τα χοντρά κοτσάνια σχεδόν στη μέση,αν δε σας ενοχλούν τα αφήνετε κι αυτά.
Τον αφήνετε να στεγνώσει καλά σε ένα σουρωτήρι πρώτα και μετά απλωμένο σε μια πετσέτα κουζίνας η σε χαρτί κουζίνας.
Αποστειρώνετε το βάζο στους 100 βαθμούς στο φούρνο της κουζίνας για 15 λεπτά  και όταν στεγνώσει καλά ο μαϊντανός τον κλείνετε στο βάζο και τον βάζετε στο ψυγείο στη συντήρηση.
Θα δημιουργηθούν μέσα στο βάζο υδρατμοί και αυτοί θα κρατήσουν το μαϊντανό ολοζώντανο για πολλές πολλές ημέρες  και θα τον έχετε στη διάθεση σας εύκολα και γρήγορα για τα ωραία σας φαγητά



Τυρόπιτα στριφτή

500 γραμμάρια φέτα 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι η όποιο άλλο πικάντικο τυρί 3 αυγά Αλεύρι όσο σηκώσει για να ανοίξετε φύλλο Ελαιόλαδο,...

Τα διάσημα μας